Aanmelden online seminar

Wil jij meer informatie over de veranderingen en verwachtingen in 2024?

Op 29 november om 13.30 uur aanstaande zal onze partner Tres Dijkshoorn van FlexAssets je bijpraten over veranderingen in 2024 in de flexbranche.

Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn onder andere de minimumloon verhoging en welk effect dit heeft op de ET regeling, politieke impact op intermediairs, aanpassingen in ZZP’ers markt om schijnzelfstandigheid tegen te gaan en de voorbereidingen op het toelatingsstelsel.

Ben jij erbij? Meld je hieronder aan en we sturen je op 29 november in de ochtend de link om deel te kunnen nemen aan het online seminar.

Meld je aan

Laat je gegevens hieronder achter en we mailen je op 29 november de link om deel te kunnen nemen aan het online seminar. 

* Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming dat wij uw persoonsgegevens verwerken. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wil je hier mee over weten, klik hier voor ons privacy statement.

Wij hebben ons kantoor gevestigd in het mooie Oss. Heb je tijd, en ben je in de buurt? Loop gerust eens binnen. Je bent altijd welkom!