Backoffice partner

Wij laten uitzenders groeien. Met onze all-in backoffice ondersteunen wij uitzendbureaus. 100% transparant. En daarmee helpen wij je met het uitzenden, verlonen, voorfinancieren én met supersoftware. Zo helpen wij jou groeien. En kan je de focus houden op waar je écht goed in bent. Dan doen wij dat ook. Als jouw backoffice partner. Tot je dienst.

Meer focus op je uitzendbureau

Wij bieden je meer focus op je backoffice uitzendbureau. En geven een turbo aan je bedrijf met onze flex oplossingen. Zo weten wij als geen ander dat je wilt groeien waar je goed in bent. Dat hebben we overeen. Daarom stellen wij jou in staat om zorgeloos te uitzenden én detacheren. Met zo min mogelijk risico’s. Zonder rompslomp. Maar wel met de volle vaart vooruit. Wij zijn dé betrouwbare én kwalitatieve backoffice partner om je bureau nét wat meer power te geven. De redder in nood als het gaat om werving & selectie, uitzenden én de complete administratie. Als een échte pro. Ben jij hier naar op zoek? Dan heb je de juiste partner nu gevonden. Stop met zoeken én kom in contact met ons backofficebureau.

Besteed je tijd nuttig. En groei met onze inspanningen. Ga voor een backoffice uitbesteden. En hierna weer met de volle vaart vooruit.

Onze backoffice formule

Jij bent goed in jouw ding. Wij in die van ons. Zo staan wij tot je dienst voor een complete backoffice. Juridische kennis om sterk in je schoenen te staan. Bescherming om je alleen (maar dan ook écht alleen) bezig te houden met de dingen waar je goed in bent. Daar zorgen wij voor als jouw backoffice partner.

Geen zorgen. BackOfficer staat tot je dienst.

We nemen écht alle zorgen uit handen, ongeacht de grootte van je uitzendbureau. En dat doen we met persoonlijk contact. Je krijgt een eigen team aangewezen die het verlengstuk worden van jouw uitzendbureau. Zie het als jouw collega’s op afstand, die op de hoogte zijn van alle ins- en outs rondom jouw uitzendbureau.

Aleksandra
Louis
Abbigail
Mariska
Laudia
Rick
Kim
Dirk
Bas
Joanna
Conny
Steffanie
Eric
Daisy
Jeroen
Shaun
Conny
Chantal
Wij gingen je voor.
"BackOfficer zoekt altijd naar een manier die voor mij past."
Tamer Kasoglu - Flex Technique
Lees verder

Tot je dienst

Op zoek naar een all-in backoffice partner? Dan bieden wij je die met de volle 100% transparantie. Geen verrassingen achteraf. En geen schimmige onduidelijkheden. Wij bieden je gewoon wat je nodig hebt. Alle handvaten om te excelleren waar je goed in bent. Zet daarna die turbo aan. En met volle kracht vooruit. Transparante kosten geven inzicht in je daadwerkelijke verloningskosten. Een wekelijks inzicht hierin bieden. Dat noemen wij pas écht 100% transparantie. Hier geloven wij in en dit streven wij na. Ten alle tijden in jouw voordeel. Om samen te groeien én de lat binnen ons vakgebied steeds hoger te leggen.

Wij zorgen voor alles op het gebied van backoffice, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Groei jij samen met ons mee?

Wij geloven in een duurzame samenwerking. Waarin we elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Waarin wij doen wat we beloven. Dan pas kunnen we samen groeien. Bereken hieronder jouw prijs.

Een mooi rapport.

Met onze klanten als onze getuigen kunnen we met trots en overtuiging over onze dienstverlening praten. Een gemiddelde van een 8,6 maakt immers een mooi rapport, toch?

BackOfficer – Puur voor jou

Puur voor uitzenders. En dus ook 100% alleen voor uitzendbureaus. Nooit en te nimmer op de inlener. Wij regelen en bewaken de kwaliteit van je uitzendbureau. Wij zoeken, vinden, plaatsen, begeleiden, behartigen, beheersen, beschermen én bewaren je bureau. 100% voor jou. Dat doen wij  100% voor jou. Voor alles dat (even) niet op je bordje past. Of juist van wilt genieten. Gewoon vanuit je kantoorstoel. Of vanuit de luie variant.

Wij gingen je voor.