De nieuwe samenwerking in de Brabantse no-nonsense stijl

Eind november 2023 maakten we bekend dat BackOfficer en PRO HRM hun krachten bundelen en we kunnen zeggen dat we inmiddels samen een sterke eenheid aan het vormen zijn in de wereld van backoffice-ondersteuning voor uitzendbureaus. Beide bedrijven, met een stevige basis in het Brabantse land, hebben zich bewezen als betrouwbare partners die staan voor kwaliteit en service zonder poespas.

Onze locaties

Wij opereren vanuit twee strategisch gelegen vestigingen: Eindhoven en Oss. Vanuit deze locaties kunnen wij onze klanten optimaal bedienen, zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Samen sterker, samen beter

Door onze krachten te bundelen en als één geïntegreerd team te opereren, kunnen we profiteren van elkaars expertise en ervaring. Onze gecombineerde kennis zal ervoor zorgen dat de voordelen van effectieve samenwerking verder wordt ontwikkeld. Of het nu gaat om personeelszaken, administratieve processen of andere backoffice-diensten; wij zijn er om onze klanten te ondersteunen en te ontzorgen op een proactieve manier.  

Onze behaalde certificaten en keurmerken geven onze kwaliteitsstandaard weer en hier profiteren de aansluitende intermediairs natuurlijk ook van.

Wat betekent de samensmelting voor onze klanten?

Onze gewaardeerde klanten blijven de vertrouwde service van BackOfficer en PRO HRM behouden, maar dan versterkt en verbeterd door de synergie van onze samensmelting. Wij blijven dan ook dicht bij onszelf, waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren, flexibel zijn en kunnen zorgen voor snelle schakelingen en antwoorden op vragen.

Momenteel zul je op de website en in diverse uitingen van PRO HRM zien dat we een ander logo hanteren, namelijk een combinatie logo. We zijn nu samen 1, waardoor bepaalde afdelingen van beide kantoren intensief zijn gaan samenwerken. Met een gecombineerd logo willen we laten zien dat we samen sterker zijn dan alleen. Zo bestaat de kans dat er werkzaamheden van PRO HRM worden opgepakt door medewerkers van BackOfficer.

Kom langs en ontmoet ons team!

Wij nodigen je van harte uit om onze vestigingen in Eindhoven en Oss te bezoeken en ons team persoonlijk te ontmoeten. Samen kijken we uit naar een succesvolle samenwerking en zijn we vastberaden om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Voor vragen, opmerkingen of om een afspraak te maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kijken uit naar de toekomst van ons bedrijf BackOfficer/PRO HRM, waarin wij samen sterker en beter zijn voor jou!

Een mooi rapport.

Met onze klanten als onze getuigen kunnen we met trots en overtuiging over onze dienstverlening praten. Een gemiddelde van een 8,8 maakt immers een mooi rapport, toch?