Backoffice

Wil jij kopzorgen besparen? Besteed je backoffice dan eenvoudig uit bij BackOfficer. Tot je dienst. Wij doen namelijk waar wij goed in zijn. En hierdoor kan jij ook doen waar je goed in bent. Win-win. Laat je zorgen los en laat ons je van dienst zijn. Met onze flexoplossingen geven wij je bedrijf nét even wat meer power. Wij nemen de werving, selectie, uitzending en administratie eenvoudig voor je uit handen. Rompslomp is dus verleden tijd. En je kan aan de slag met volledige focus op je werk.

Speciaal voor jou

BackOfficer staat uitsluitend uitzendbureaus tot dienst. Waarom? Hierdoor ben jij onze specialiteit. Wij weten daarom als geen ander waar je zoal mee bezig bent. En daar kan jij vervolgens de spreekwoordelijke vruchten van plukken. Wij komen in actie voor snelle flexibele medewerkers die nodig zijn. De inleners worden door ons ingesloten. En ook de medewerkers worden door ons gevonden. Wij onboarden hen vervolgens en zorgen voor passende contracten, een juiste financiering, verzekering, facturering en de betaling van salarissen. Kortom dus een sterk staaltje werkgeverschap. Alles wat niet op jouw bordje past pakken wij op. Met de nodige kennis natuurlijk. Daarom ben je ook voor werkgeversrisico’s zoals een ziekteregeling, arbeidsongeschiktheidsregeling, het bijhouden voor dossiers én op juridisch gebied bijgestaan door een aanspreekpunt mét kennis.

Groei met onze inspanningen. En ben bezig met wat écht belangrijk is. Backoffice uitbesteden!

Ieder zijn specialiteit. Zo zijn wij je van dienst voor een complete backoffice. Sta juridisch sterk in je schoenen. En ben alleen bezig met de dingen waar je dan ook écht goed in bent. Wij beschermen je.

Tot je dienst

Wil jij je bedrijf laten groeien? Dan staan wij naast je zijde. Zo steken wij onze tijd in wat écht belangrijk is. Geen saaie nieuwsbrieven. Updates. Of loos overleg met een hoop adminstratief geneuzel. Hier groeien wij beiden namelijk niet van. Wij gaan voor een optimale samenwerking. Waarbij wij jouw backofficebureau zijn. Want dat is onze BackOfficer-formule. Hierdoor krijg jij specialiteit volgens een vaste formule.

Ook waarborgen wij het groeiproces van je bedrijf. Wat jij hier mee bespaard? Een hoop kopzorgen. Zonder een ellenlange ruis aan miscommunicaties. Wij besparen je hierbij de dure woorden en lange zinnen. Maar voeren gewoon simpelweg ons vak uit. Dus. Backoffice uitzendbureau uitbesteden? Wij gaan voor je aan de slag!

  • Management info: jij wilt groeien, wij voorzien je van de benodigde cijfers vanuit onze software
  • Complete voorfinanciering: 100% voorfinanciering en betaling volledige marge
  • Recruitment in ons platform: software en recruiters zorgen voor juiste selectie en werving
  • HR software: innovatieve software die wél werkt, zo gebruiksvriendelijk mogelijk
  • Goed werkgeverschap: wij regelen écht alles voor je backoffice
  • Menselijk contact: wij zijn onderdeel van je team, geen logapparaat

Wij zorgen voor alles op het gebied van backoffice, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Groei jij samen met ons mee?

Download nu gratis onze brochure en ontdek hoe!

Flexoplossingen. Dat bieden wij aan. Zonder dure worden. Met zo’n kort mogelijke zinnen. Wij sturen geen saaie nieuwsbrieven op. Plannen geen loos overleg. En vallen je niet lastig met administratief geneuzel. Wij steken de tijd liever in het optimaal laten groeien van je uitzendbureau. Ten top geregeld. Van A tot Z. Punt.

Wij richten ons 100% op uitzendbureaus. Puur op jou dus. En nooit op de inlener. Hiermee regelen, bewaken en zijn wij jouw uitzendbureau. We zoeken, vinden, plaatsen, begeleiden, behartigen, beheersen, beschermen en bewaren je uitzendbureau. 100% voor jou. Past iets niet op je bordje? Wij pakken het op. Vanaf je bureaustoel. Of de luie variant. Ga voor backoffice uitzendbureau uitbesteden.

Een mooi rapport

Met onze klanten als onze getuigen kunnen we met trots en overtuiging over onze dienstverlening praten. Een gemiddelde van een 8,6 maakt immers een mooi rapport, toch? 

8.6

Uren per periode verloond

Loonstroken per periode

Koppen thee/ koffie p/dag

Vind hier jouw rekenfactor

Bekijk hier meteen onze prijslijst en bereken direct je kostprijs!
Prijslijst bekijkenAfspraak maken

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’