IT Support Officer

Wizzkids, techwonders, analytische atleten. Dat zijn soms de ‘middlenames’ van IT support officers. En om dan toch de overeenkomsten te benoemen – ze zijn vaak early adopters, oplossingsgericht en innovatief. Altijd kijken ze naar de user experience. Maar ze zijn en doen veel meer. Tijd om de spotlight te zetten op de functie van IT support officer. En tijd om te stoppen met die Engelse termen….

Bonus van het hoofdkwartier

Waarom je wilt werken bij BackOfficer?
Dat laten we je graag weten!

 

 • Dagelijks een verzorgde lunch met collega’s
 • Flexibele werktijden (thuiswerken in overleg)
 • Jouw eigen coach die jou de kneepjes van het vak leert kennen
 • Salaris tussen €2.500,- en €3.300,- (o.b.v. 40 uur)
 • Een contract voor een jaar
 • Employer Benefit Programma
 • Een eindejaar bonus
 • Het hele jaar door organiseren we te gekke activiteiten. #workhardplayharder
 • Een niet te vergeten: een workation

Ga voor deze functie als je...

Het leuk vindt om anderen te helpen met hun IT problemen.

Jij laat je niet tegenhouden door...

Vragen waarop je niet direct een antwoord hebt.

Je wordt enthousiast van...

Oplossingen vinden voor IT issues, waarmee je anderen helpt.

Je vindt het leuk om...

Initiatief te tonen. BackOfficer luistert graag naar jouw ideeën om de klant of collega’s nóg beter tot dienst te zijn.

Of zoek verder als je...

IT problemen vervelend vindt omdat je niet makkelijk oplossingen kunt verzinnen.

Niet geschikt voor jou als je...

Het vervelend vindt wanneer je tussen je werk door, ad hoc, een vraag krijgt om op te lossen.

Niet jouw ding als je...

niet je mannetje kan staan.

Niet jouw job als...

Je niet stressbestendig bent. Sommige zaken zul je snel moeten en kunnen oppakken.

Wat ga je doen?

Leuk die resultaatgebieden, maar wat wordt er dan precies van je verwacht. Komen we zo op terug. Eerst ander leuk nieuws: we hebben in onze organisatie naast concrete taken ook ruimte voor andere talenten. Dus kun jij bijvoorbeeld supergoed fotograferen? Top! Misschien kun jij content aanleveren voor de website. Of vind jij het fijn om in je vrije tijd te koken: maak een keer de lunch voor de collega’s! Is sporten je hobby: richt een loopclubje op en organiseer het. Echt alles kan. Maar wat een IT Support Officer in de basis doet, leggen we even uit per resultaatgebied.

Support

Hangt er weer eentje aan de lijn…Een collega die gewoon een kabeltje moet inpluggen. Maar je zal met name ook klanten en collega’s die grote en uitdagende problemen ervaren ondersteunen.
Een oplossing is dan soms per direct nodig. Iets minder urgent of externen met andere vragen zullen waarschijnlijk mailen naar software@backofficer.nl. Dit is de mailbox die jij beheert.

Onderhouden contacten met diverse leveranciers

Wat er morgen gebeurt op softwaregebied, weet jij vandaag al dankzij je contacten met diverse (software) partners. Ontwikkelingen volg je op de voet en je bent continu op zoek, samen met onze interne consultant, naar mogelijkheden om ons softwarelandschap te verbeteren. De beste oplossingen hebben wij mede dankzij jou in huis.

Testen van implementaties en borging van kennis

Voor jou zijn al die nieuwe software inrichtingen superduidelijk. Je collega’s of onze opdrachtgevers hebben echter andere kwaliteiten en kennis, en dus je zorgt eerst dat nieuwe aanpassingen ook goed getest worden en dat je iedereen meeneemt in hoe ze de nieuwe software het beste kunnen gebruiken. Ook zal jet met onze consultant demo’s bij potentiële nieuwe klanten verzorgen.

Jouw (super)krachten

 • Probleemoplossend vermogen
 • Samenwerken
 • Stressbestendig
 • Prioriteiten stellen
 • Communicatief
 • Proactieve houding
 • Kan kennis snel eigen maken en ermee aan de slag
 • Verantwoordelijkheidsbesef

Jouw kennis

 • mbo/hbo werk- en denkniveau
 • 0-3 jaar ervaring met IT affiniteit
 • Pré: enige ervaring en/of affiniteit met de flexbranche
 • Pré: kennis van interne IT/Hardware
 • Je vindt het leuk om softwareapplicaties helemaal te snappen

Jouw toekomstige collega’s

Van mensen die het hart op de tong hebben en strooien met anekdotes, tot mensen die rustiger zijn en meer de collega uit de boom kijken: je vindt bij ons allerlei verschillende soorten mensen. Een leuke mix in een toffe omgeving waar we elkaar vooruit helpen en je op vaste momenten (of gewoon wanneer je behoefte hebt) gesprekken voert. Kortom, samen is alles leuker. 

Alle collega’s werken op hun eigen manier. Deze manier schrijven we bij BackOfficer zelf uit. Elke collega krijgt de ruimte om zijn of haar ontwikkeling zelf vorm te geven. Dit gaat als beste wanneer anderen jouw feedback geven. Collega’s weten dan ook van elkaars ambitie. Overigens hoeft die ambitie niet te zijn: over 3 maanden ben ik CEO. Die kan ook zijn: ik wil beter voor mezelf opkomen. Samen komen we zo tot ontwikkeling van – in dit geval – de IT support officer, het team om jou heen en dus de organisatie als geheel.

Hebben we jou omschreven?

Denk jij dé held(in) te zijn die wij nodig hebben? Solliciteer dan door je gegevens hieronder in te vullen. Wij nemen snel contact met je op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie (of thee).

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Anneke van den Aker, zij is te bereiken op telefoonnummer: 06- 22 81 93 32.

Dus. Kennis maken?

Kijkje achter de schermen

We laten je graag je mogelijke werkplek en toekomstige collega’s zien. Bekijk onze video en krijg alvast een kijkje achter de BackOfficer schermen.