Inclusief de allerbeste  uitzendsoftware.

Naast onze complete backoffice dienstverlening maak je gebruik van onze uitzendsoftware. Deze is kosteloos, slim en makkelijk! We werken hierin samen met Carerix voor de frontoffice en met e-UUR voor de midoffice. Het beste op softwaregebied door ons gekoppeld en samengebracht. En we hebben nog meer partijen gekoppeld. We vertellen je daar graag meer over.

Gemak en snelheid door slimme software.  

Uitzendsoftware moet jou dienen en niet andersom. Wij hebben de software zo weten te maken dat deze zoveel als mogelijk tijd voor jou oplevert. We laten het graag aan je zien in een demo. 

Frontoffice

Midoffice

Marketing

Hoe mooi zou het zijn als je als uitzender meteen kunt beschikken over de allerbeste uitzendsoftware die op de markt verkrijgbaar is. Zonder dat je daar zelf helemaal in moet duiken. Daar hebben we bij BackOfficer over nagedacht en dat hebben we weten te realiseren. Front, mid en backoffice in 1 platform samengebracht. En daarnaast nog de mogelijkheid om online marketing software toe te voegen of planningssoftware. Zullen we een demo plannen?

Winnaars per specialisme verenigd in 1 platform.

Bij BackOfficer zijn we in staat geweest om binnen uitzenden voor iedere discipline het beste uit de markt bij elkaar te brengen. Hierdoor ontstaan enorme voordelen in de dagelijkse effectiviteit en efficiëntie bij uitzenden. Klaar om ons platform te ontdekken?

Kan die uitzendsoftware van BackOfficer echt alles?

Jazeker! Door het bijeenbrengen en combineren van geselecteerde softwaremakers tot 1 oplossing zijn we enorm compleet. De ontwikkel- en vernieuwings- kracht is hierdoor optimaal waardoor je steeds voorsprong blijft houden.

Heb je op dit moment al assistentie, maar wil jij ontdekken hoe BackOfficer jouw backoffice zou kunnen verbeteren? We leggen het je graag uit samen met een goede kop koffie.

  • CRM & sales
  • Werving & selectie
  • Online recruitment marketing
  • Onboarding medewerker en inlener
  • Verloning en facturatie
  • Contracten en digitale dossiers 
  • Management informatie en rapportages

Groei jij samen met ons mee?

Wij geloven in een duurzame samenwerking. Waarin we elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Waarin wij doen wat we beloven. Dan pas kunnen we samen groeien. Check hier onze brochure.

Wij gingen je voor.
"BackOfficer zoekt altijd naar een manier die voor mij past."
Tamer Kasoglu - Flex Technique
Lees verder

Wij gingen je voor.