Jouw prijs.
Jouw all-in backoffice.

Meteen je prijs beschikbaar
dat is wel zo transparant.

De eerste 100% transparante all-in backoffice van Nederland

vanaf factor

1.609

100% transparantie

Onze propositie is uniek in Nederland. Maar waarom dat leggen we uit. We laten 100% transparant zien wat we doen, wat wij aan jou verdienen en geven jou 100% inzicht in de uiteindelijke verloningskosten. Daarmee gaan we de strijd aan met onduidelijke, schimmige en niet-eerlijke proposities. Samen focus op de kosten helemaal in jouw voordeel.

Invloed op je eigen kostprijs

Jouw omzet bepaald onze vaste fee. En onze fee bepaald jouw rekenfactor. Maar nu komt het: wij zijn 100% transparant over jouw verloningskosten. Hoe lager die zijn hoe beter voor jou. Wij bieden je de keuze in wel of geen ziekterisico. In wel of geen ET-regeling. Wil je het ziekterisico afdekken? Dan nemen wij hier 3% ziekte risico voor op. Blijkt er meer ziekte te zijn geweest dan is dit voor ons. Maar heb je minder ziekte gehad dan geven we deze reservering terug. Wel zo eerlijk. Met de ET-regeling hetzelfde. Blijkt de ET-regeling gunstiger uit te pakken dan ontvang jij meer terug. We geven jou wekelijks 100% inzage in jouw totale verloningskosten.

1.

Kies je prijsprofiel in de prijslijst.

3.

Zie vooraf precies wat je aan ons kwijt bent.

2.

Kies je omzet en rekenfactor.

4.

Valt de kostprijs lager uit? Dan geven we dit voordeel aan jou terug.

Vind hier jouw rekenfactor

Bekijk hier meteen onze prijslijst en bereken direct je kostprijs!
Prijslijst bekijkenAfspraak maken

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’