Een scherpe prijs met veel inhoud.

Vind hieronder meteen je prijs. Dat is wel zo transparant. We hebben er wel voor gezorgd dat er een zeer compleet dienstenpakket en service in de prijs is meegenomen. En mocht je toch vragen hebben dan neem gerust contact met ons op. Daar zijn we voor.

Kies voor een  100% transparantebackoffice. 

Onze propositie is uniek in Nederland. Maar waarom dat leggen we uit. We laten 100% transparant zien wat we doen, wat we kosten, en dus aan jou verdienen. We geven we je 100% inzicht in de uiteindelijke verloningskosten. Daarmee gaan we de strijd aan met onduidelijke, schimmige en niet-eerlijke proposities. Samen focus op de kosten helemaal in jouw voordeel.

Krijg meer backoffice voor je geld. 

  • Kwalitatieve backoffice dienstverlening
  • Ervaren en gemotiveerd team om je heen
  • Juridisch werkgeverschap uitbesteed
  • Verloning, facturatie, financiering, verzekering
  • Geen ziekte risico
  • De allerbeste uitzendsoftware (front + mid)
  • Alle certificeringen inclusief
  • Wekelijks alle management informatie inzichten
  • Juridische vraagbaak
  • ET-regeling specialist

Zo werkt onze prijs.

Wij vragen een afgesproken percentage over de omzet. Hier komt een bedrag (fee) uit welke we omrekenen naar een vaste rekenfactor. Deze rekenfactor hanteren we gedurende het jaar om jouw kostprijs/ inkoopprijs te bepalen. Wij leveren een zeer complete backoffice dienstverlening voor dit alles. En mochten er ergens kosten meevallen dan ontvang je die 1 op 1 terug, ons percentage staat tenslotte al vast. Oh ja, en heb je minder ziekteverzuim dan geven we je tot 1% reservering terug. En dat is in jouw voordeel.

1

Kies je prijsprofiel in de prijslijst.

2

Kies je omzet en rekenfactor.

3

Zie vooraf precies wat je aan ons kwijt bent.

4

Valt de kostprijs lager uit? Dan geven we dit voordeel aan jou terug.

Vind hier jouw prijs en dus rekenfactor.

Wij geloven in een duurzame samenwerking. Waarin we elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Waarin wij doen wat we beloven. Dan pas kunnen we samen groeien. Check hier onze prijsbrochure.

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’ Een greep uit onze helden:

Aleksandra
Louis
Abbigail
Mariska
Laudia
Rick
Kim
Dirk
Bas
Joanna
Conny
Steffanie
Eric
Daisy
Jeroen
Shaun
Ellen
Conny
Chantal

Wij gingen je voor.