Soms kan een backoffice gewoon beter!

Het is niet niks wat je als uitzender allemaal in huis moet hebben. Je specialisme is het werven van opdrachten en vakmensen en deze samenbrengen. Maar beschik jij over alle disciplines die tegenwoordig nodig zijn om het hele backoffice proces gestroomlijnd en correct te laten verlopen?

Heb jij alle disciplines in huis?

Beschik jij over alle certificeringen? Heb jij een jurist in huis met alle kennis van de huidige wet- en regelgeving? En de ervaren administratief medewerker die wekelijks alle verloningen uitvoert? En wat dacht je van iemand die steeds zorgt dat netjes alle inleners op tijd betalen en verzekerd zijn? Hoe verlopen de dagelijkse on-boardingen, aandacht voor ziekteverzuim, en de administratie rondom in- en uitdiensttreden? Maar vergeet ook die software beheerder niet, die ervoor zorgt dat jouw systemen altijd goed (en snel) werken?

Dit alles is precies waar BackOfficer jou alle hulp kan bieden en meer… Wij beschikken over alle kennis en kunde rondom uitzenden, en beschermen en faciliteren jou waar nodig. En als het nodig is beschikken we over Nederlands’ beste gespecialiseerde partners met ieder hun vakgebied. Daarnaast nemen wij bepaalde risico’s volledig over, waardoor jij je rustig kunt richten op de groei van jouw onderneming. Eén daarvan is dat je wekelijks de marge vooraf ontvangt.

Dat slaapt veel beter!

Servicegericht en persoonlijk contact

Alles draait om de mensen! Zij hebben de kennis, kunde en belangrijke vaardigheden die jou verder gaan helpen als een ondernemer. Dat weten wij maar al te goed. Daarom helpen onze backofficers jou graag op een proactieve manier. We beschermen en faciliteren. Wij hebben ervaring binnen de flexbranche, op juridisch gebied, ziekteverzuim, debiteurbeheer en zijn er dagelijks op gericht met je mee te denken en dingen aan te pakken en op te lossen.

Kwaliteit van BackOfficer binnen de flexbranche

Misschien zit je al bij een backoffice partij die jou voorziet van de genoemde werkzaamheden. Toch verschilt de ene dienstverlener van de andere. Heb je enkele punten van ontevredenheid? Bedenk eerst of je open en eerlijk bij hen hebt gecommuniceerd wat je liever anders of beter ziet. Wanneer hier niets mee wordt gedaan, dan kun je altijd bij ons terecht voor een second opinion.

Wij staan voor openheid van zaken en communicatie. Wij werken via een persoonlijke aanpak. Of het nu contactpersonen, uitzendkrachten, ZZP’ers, opdrachtgevers, medewerkers, klanten, leveranciers of partners zijn. Korte lijntjes met snelle antwoorden is waar wij voor staan! Daarnaast vinden wij een goede bereikbaarheid erg belangrijk, waardoor wij per telefoon, mail of live altijd voor je klaarstaan. Tot je dienst!

100% transparante prijs

Wij werken met een rekenfactor, maar wel een die 100% transparant is. Jij bepaalt zelf van welke diensten jij gebruik wilt maken en wij voorzien jou van een passende rekenfactor.

Afhankelijk van jouw keuzes van dienstverlening, grootte van bedrijf, opdrachten en groeipotentie stellen we die rekenfactor samen.

Vooraf weet je precies:

  • Welke risico’s voor jou zijn en welke bij BackOfficer liggen
  • Welke werkzaamheden er wanneer voor je worden verricht
  • Wanneer wie wat krijgt uitbetaalt
  • Hoe het hele proces werkt in jouw voordeel
  • Welke marge jij wekelijks krijgt uitbetaald
  • Wat jouw bedrijfsresultaat is via maandelijkse managementrapportages
  • Hoe jouw prijs is opgebouwd
  • Dat er geen addertjes onder het gras liggen!

Groei jij samen met ons mee?

Wij geloven in een duurzame samenwerking. Waarin we elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Waarin wij als backoffice partner doen wat we beloven. Dan pas kunnen we samen groeien.

Wij steken al onze tijd in wat écht ons werk is; het laten groeien van jouw uitzendbureau. Geen dure woorden of lange zinnen. Geen saaie nieuwsbrieven, loos overleg of administratief geneuzel. Wij gaan voor een optimale samenwerking zonder ruis. Met samen een gezamenlijk doel: groeien!

Geen zorgen. BackOfficer staat tot je dienst.

We nemen écht alle zorgen uit handen, ongeacht de grootte van je uitzendbureau. En dat doen we met persoonlijk contact. Je krijgt een eigen team aangewezen die het verlengstuk worden van jouw uitzendbureau. Zie het als jouw collega’s op afstand, die op de hoogte zijn van alle ins- en outs rondom jouw uitzendbureau.

Aleksandra
Louis
Abbigail
Mariska
Laudia
Rick
Kim
Dirk
Bas
Joanna
Conny
Steffanie
Eric
Daisy
Jeroen
Shaun
Conny
Chantal

Wij gingen je voor.