“BackOfficer zoekt altijd naar een manier die voor mij past. Dit is precies wat ik zoek in een samenwerking.” – Flex Technique

  • Bedrijf: Flex Technique
  • Eigenaar: Tamer Kasoglu
  • Plaats: Oss
  • Opgericht in: 2017
  • Klant sinds : 2019
  • Branche: elektrotechniek

Tamer Kasoglu heeft Flex Technique opgericht in februari 2017. Hij had op het gebied van uitzenden al wat vlieguren gemaakt als accountmanager bij twee verschillende technische uitzendbureaus die elk een andere werkwijze hadden en hij besloot na een paar jaar om voor zichzelf te beginnen.

Flex Technique is een gespecialiseerd technisch wervingsbureau voor het uitzenden en in sommige gevallen bemiddelen van ZZPers op diverse locaties in Nederland. Tamer heeft tijdens zijn carrière als accountmanager zijn energie gestoken in wat de mensen écht nodig hebben. Of dat nu de inlener is, de uitzendkracht, de huisvester of andere leverancier. Zo heeft hij USP van Flex Technique bepaald op eenvoud en human 2 human communicatie. Dit is bijvoorbeeld ook heel duidelijk terug te zien in de website www.flex-technique.nl.

Een jong, plat en dynamisch bedrijf dat staat voor duidelijkheid, communicatie, actie en positieve resultaten. De juiste man op de juiste plek. Moeilijker hoeft het niet te zijn. Flex Technique mag met trots zeggen dat zij 6 succesvolle jaren achter de rug heeft met mooie referenties (zie website).

Backoffice partij is bewuste keuze

Flex Technique werkt met internationale uitzendkrachten waardoor Tamer al vanaf de start te maken krijgt met de ET-regeling. Dit is een gecompliceerde fiscale regeling waar veel haken en ogen aan zitten.

“Ik wil me niet op glad ijs begeven als het gaat om wet- en regelgeving, daarom heb ik direct een backoffice partij ingeschakeld.”

 

Matchende werkmentaliteit

 

Twee jaar na de oprichting is Tamer helemaal niet tevreden over de samenwerking die hij heeft met de toenmalige partij. “Een goede backoffice partij kenmerkt zich door het ontzorgen, maar van die andere partij kreeg ik enorme hoofdpijn. Ze kwamen onder andere afspraken niet na. Het voelde gewoon niet meer goed daar”.

Geheel toevallig raakt Tamer in een café in gesprek met iemand van BackOfficer. Vanaf toen is het snel gegaan. “Ik merkte dat BackOfficer dezelfde werkmentaliteit heeft als ik, én dat ze uitermate flexibel zijn. Ze zoeken altijd naar een manier die voor mij past. Dit is precies wat ik zoek in een samenwerking.” 

Tóch was het voor Tamer een klein beetje spannend om over de stappen. “Ik was gewend om te werken met een mooie applicatie waarmee je alles super simpel zelf kunt regelen. BackOfficer had op dat moment nog geen applicatie waardoor alles handmatig werd gedaan. Snel kwam ik erachter dat alles soepel verliep. En als er toch iets fout bleek te zijn, dan werd het goed opgelost. Ik liet het fancy systeem en de mooie interface helemaal los. Sterker nog, nu heeft BackOfficer wél zo’n systeem maar maak ik er helemaal geen gebruik van” lacht Tamer.

Slimmer werken als resultaat 

 

Tamer merkte dat hij snel slimmer kon gaan werken sinds de samenwerking met BackOfficer. “Sinds ik vader ben is mijn leven in korte tijd veel veranderd. Ik wilde het huidige aantal uitzendkrachten kunnen onderhouden in minder tijd. En dat is aardig gelukt, zonder in te leveren op mijn winst. Dat noem ik ook groei. Ik was vooral op zoek naar een goede balans tussen privé en werk dus ik heb zeker baat gehad bij het slimmer werken.”

BackOfficer als verlengstuk

 

‘Groot worden door klein te blijven’ is waar Tamer naar streeft. ” Ik regel de frontoffice, daar haal ik energie uit! Denk aan werving, het regelen van huisvesting, gereedschap enz. Alles wat nodig is voor de uitzendkrachten om goed en prettig te werken. BackOfficer doet de administratie. Op deze manier kan ik mijn meewerkers goed begeleiden. Ik kan doen waar ik goed in ben en heb geen administratieve rompslomp.”

 

Wil jij ook slimmer werken?

 

Ben je net als Tamer op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé? Bij BackOfficer kijken we graag met je mee. Op die manier kun jij misschien ook wel meer halen uit jouw uitzendbureau. Vraag gratis een adviesgesprek aan!