Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Wij laten uitzenders groeien. Wil jij backoffice uitzendbureau uitbesteden? Dan staan wij voor je paraat. Met flexdiensten als uitzenden, verlonen, voorfinancieren, verzekeren én onze supersoftware bieden wij je altijd nét even iets extra’s.

Uitbesteden en volle vaart vooruit

Focus je meer op je eigen uitzendbureau. En focus je minder op de randzaken. Backoffice uitzendbureau uitbesteden dus. Met onze flexoplossingen voorzie je jouw uitzendbureau van een turbo! Groei waar je goed in bent en ga voor uitzending of detachering naar BackOfficer. Hiermee loop je zo min mogelijk risico’s. Zonder rompslomp.

Met de volle vaart vooruit. Daar houden wij van. Jij ook? Dan zijn wij de geschikte partner met diverse flexoplossingen om je uitzendbureau meer power te geven. Wij helpen bij werving, selectie, uitzending en de hele bijkomende administratie. Wij staan tot je dienst. Als pro.

Zo ben jij bezig met de dingen die écht belangrijk zijn… Jouw uitzendbureau!

Wij zijn ervan overtuigd dat je moet doen waar je goed in bent. Jij dus als uitzender. Wij als backofficebureau. Uitbesteden maakt je minder kwetsbaar. Zo ben je alleen nog maar bezig met zaken waar je écht goed in bent. Wij zorgen er ondertussen voor dat alles administratief en juridisch waterdicht geregeld is. Hierdoor beschermen wij je voor alle risico’s. Zo doen we dat.

Bijzonder goede backoffice

Jij hebt je eigen specialisme. En wij hebben ons eigen specialisme. Dankzij onze unieke backoffice formule zijn kopzorgen verleden tijd en ben je verzekerd van sublieme flexondersteuning. Wat ons verder bijzonder maakt?

  • Menselijk contact
  • Compleet en goed werkgeverschap
  • Innovatie HR software die wél werkt
  • Recruitment verweven in ons platform
  • Complete voorfinanciering
  • Management info om te groeien
  • Volledige ontzorging van backoffice

Geen log apparaat. Maar onderdeel van je team. Met ons goede én complete werkgeverschap regelen wij alles. Echt alles. En dit doen we zo gebruikvriendelijk door continu te innoveren. Op deze manier zorgt onze software met onze recruiters voor de juiste werving en selectie. Jij houdt dus tijd over om te focussen waar je goed in bent. Backoffice uitzendbureau uitbesteden.

Wij zorgen voor alles op het gebied van backoffice, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Helemaal van de WAB

Er is veel te doen over de WAB. Wet Arbeidsmarkt in Balans. Zoveel zelfs dat wij hier twintig artikelen over kunnen schrijven. Maar dit besparen we je. Wél kan je ons zien als pro met flexdiensten die allen volledig WAB proof zijn. Binnen één gesprek lichten wij toe wat deze wet voor jou betekend. Ga voor backoffice uitzendbureau uitbesteden. Wij regelen de koffie.

Groei jij samen met ons mee?

Wij geloven in een duurzame samenwerking. Waarin we elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Waarin wij doen wat we beloven. Dan pas kunnen we samen groeien. Check hier onze brochure.

Flexoplossingen. Dat bieden wij aan. Zonder dure worden. Met zo’n kort mogelijke zinnen. Wij sturen geen saaie nieuwsbrieven op. Plannen geen loos overleg. En vallen je niet lastig met administratief geneuzel. Wij steken de tijd liever in het optimaal laten groeien van je uitzendbureau. Ten top geregeld. Van A tot Z. Punt.

Wij richten ons 100% op uitzendbureaus. Puur op jou dus. En nooit op de inlener. Hiermee regelen, bewaken en zijn wij jouw uitzendbureau. We zoeken, vinden, plaatsen, begeleiden, behartigen, beheersen, beschermen en bewaren je uitzendbureau. 100% voor jou. Past iets niet op je bordje? Wij pakken het op. Vanaf je bureaustoel. Of de luie variant. Ga voor backoffice uitzendbureau uitbesteden.

Een mooi rapport.

Met onze klanten als onze getuigen kunnen we met trots en overtuiging over onze dienstverlening praten. Een gemiddelde van een 8,6 maakt immers een mooi rapport, toch?

Uren per periode verloond

Loonstroken per periode

Koppen thee/ koffie p/dag

Vind hier jouw rekenfactor

Bekijk hier meteen onze prijslijst en bereken direct je kostprijs!
Prijslijst bekijkenAfspraak maken

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’

Aleksandra
Louis
Abbigail
Mariska
Laudia
Rick
Kim
Dirk
Bas
Joanna
Conny
Steffanie
Eric
Daisy
Jeroen
Shaun
Ellen
Conny
Chantal

Wij gingen je voor.