BackOfficer: groeiversneller

Jij bent uitzender. Dat is jouw vak. Daar ligt jouw winst. Al het andere, zoals een eigen backoffice, is ballast. Belemmert je groei. En dat niet alleen: al dat andere maakt je kwetsbaar. Want durf jij je hand ervoor in het vuur te steken dat je administratief en juridisch alles waterdicht hebt? Dat alle risico’s afgevangen zijn?

De BackOfficer-formule

Jij hebt jouw specialisatie. Wij de onze. Dankzij deze formule ben jij vrij van kopzorgen en ben je verzekerd van een sublieme flex ondersteuning.

MENSELIJK CONTACT

Menselijk contact

Wij zijn geen log apparaat, maar een flexibele, persoonlijke flexpartner. Zie ons als onderdeel van jouw team, met het contact dat daarbij hoort. We denken mee voor jouw groei. 24/7 tot je dienst!

COMPLEET EN GOED WERKGEVERSCHAP

Compleet en goed werkgeverschap

We verwelkomen de medewerkers bij Backofficer! We regelen alles rondom contracten,  de uren, verloningen en overige personeelszaken. BackOfficer is tevens 
specialist in de ET-regeling. En dankzij de overstapservice is een betere backoffice een eitje! 

Compleet en goed werkgeverschap

We verwelkomen de medewerkers bij Backofficer! We regelen alles rondom contracten,  de uren, verloningen en overige personeelszaken. BackOfficer is tevens specialist in de ET-regeling. En dankzij de overstapservice is een betere backoffice een eitje! 

INNOVATIEVE HR SOFTWARE DIE WEL WERKT

Innovatieve HR software die wel werkt

Niemand zit te wachten op lastige software. Daarom is onze online software simpel en gebruiksvriendelijk. Een innovatieve oplossing. Alles online! Digitaal ondertekenen, dossier inzage, ureninvoer, alles met één druk op de knop.

RECRUITMENT IN ONS PLATFORM

Recruitment in ons platform

Onze software en recruiters zorgen voor de juiste selectie en werving van nieuwe medewerkers. Ook werken we hier samen als partners. Al je vacatures vullen wij samen met je in met behulp van ons platform.

COMPLETE VOORFINANCIERING

Complete voorfinanciering

Voorfinanciering? Verzekering van de inlener?Geen probleem! Wij financieren je 100% voor. We verwelkomen de inlener en verzorgen het debiteurenbeheer. En oh ja… we betalen meteen je volledige marge. Lekker snel dus.

MANAGEMENT INFORMATIE

Managementinformatie

Jij wilt groeien. Daar heb je inzichten en cijfers voor nodig. Data die je de juiste richting in kan sturen. Vanuit onze toegankelijke software, natuurlijk in jouw huisstijl, met jouw stijl van werken.

Heb je op dit moment al assistentie, maar wil jij ook je eigen BackOfficer? Maak dan gebruik van onze handige overstapservice!

Daarom zijn wij jouw flexpartner

Zodra jouw inlener snel flexibele medewerkers nodig heeft, komen wij in actie. Met onze flexoplossingen sluiten we de inlener aan, vinden we de medewerkers, we onboarden en maken de contracten op, bieden werkgeverschap, betalen het salaris, verzorgen de facturatie, financieren, verzekeren, nemen de volledige werkgeversrisico’s op ons, verzorgen de regelingen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, houden dossiers bij, zijn je juridische vraagbaak… en organiseren dus alles rondom jouw uitzendbureau.

Kortom: jij meer rust en focus, met ons als flexpartner!

IMPACT

In mijn bedrijf gaat het om hoe ik mijn klanten bedien en hoe ik met mijn medewerkers om ga. Hier heb ik alle tijd en energie voor nodig. Daarnaast wil ik graag groeien met mijn bedrijf. Met BackOfficer aan mijn zijde heb ik een partner die dit begrijpt en er voor zorgt dat ik die focus kan houden. Erg fijn!

Marlieke Fassbender – P&P Recruitment

Profiteer van het BackOfficer portal!

Een van de flexoplossingen waarmee we het verschil maken is onze portal software. Als uitzender wil je namelijk ‘vanzelfsprekend’ kunnen werken. Dat het logisch is dat alles in jouw huisstijl gebeurt, bijvoorbeeld. En dat administratief werk niet als administratief werk voelt.

Jouw eigen portal: 

  • Geheel in jouw eigen huisstijl
  • Bereikbaar via laptop, tablet, telefoon en app
  • Zeer eenvoudige ureninvoer & goedkeuring
  • Snel kunnen inschrijven van medewerkers & inleners
  • Alles met digitale ondertekening
  • Automatisch alle documenten digitaal opgeborgen, een compleet digitaal dossier
  • Management informatie en inzichten beschikbaar
  • En nog veel meer…

Onze certificeringen

Wij werken met alle juiste certificeringen en waarborgen. Hiermee beschermen we onze opdrachtgevers voor juridische zaken, fiscale zaken, veiligheid op het werk, en privacy.

Onze kennispartners

Arbeidsrecht kan complex zijn. Daarom staan onze BackOfficers dagelijks in contact met gerenommeerde kennispartners.