Een complete backoffice

Ons ervaren team en unieke software staan 24/7 voor je klaar zodat jij focus houdt op wat voor jou van belang is.

 

Onze all-in backoffice jouw groeiversneller

Jij bent uitzender. Dat is jouw vak. Daar ligt jouw winst. Al het andere, zoals een eigen backoffice, is ballast. Belemmert je groei. En dat niet alleen: al dat andere maakt je kwetsbaar. Want durf jij je hand ervoor in het vuur te steken dat je administratief en juridisch alles waterdicht hebt? Dat alle risico’s afgevangen zijn? Ontdek onze all-in backoffice.  

De BackOfficer-formule

Jij hebt jouw specialisatie. Wij de onze. Dagelijks verzorgen wij een all-in backoffice voor uitzenders. Dankzij onze formule ben jij vrij van kopzorgen en ben je verzekerd van een sublieme flex ondersteuning.

MENSELIJK CONTACT

Menselijk contact

Wij zijn geen log apparaat, maar een flexibele, persoonlijke flexpartner. Zie ons als onderdeel van jouw team, met het contact dat daarbij hoort. We denken mee voor jouw groei. 24/7 tot je dienst!

COMPLEET EN GOED WERKGEVERSCHAP

Compleet en goed werkgeverschap

We verwelkomen de medewerkers bij Backofficer! We regelen alles rondom contracten,  de uren, verloningen en overige personeelszaken. BackOfficer is tevens 
specialist in de ET-regeling. En dankzij de overstapservice is een betere backoffice een eitje! 

UITZENDSOFTWARE DIE WEL WERKT

Uitzendsoftware die wel werkt

Niemand zit te wachten op lastige software. Daarom is onze online uitzendsoftware slim en gebruiksvriendelijk. Een compleet platform. Lekker eenvoudig alles online! Recruitment, CRM, alles digitaal ondertekenen, dossier inzage, ureninvoer, alles meteen inzichtelijk.

RECRUITMENT IN ONS PLATFORM

Recruitment in ons platform

Onze uitzendsoftware en HR specialisten zorgen voor de werving/  selectie en het alloceren van nieuwe medewerkers. Ook werken we hier samen als partners. Samen maken we gebruik van ons platform.

COMPLETE VOORFINANCIERING

Complete voorfinanciering

Voorfinanciering? Verzekering van de inlener? Geen probleem! Wij financieren je 100% voor. We verwelkomen de inlener en verzorgen het debiteurenbeheer. En oh ja… we betalen meteen je volledige marge. Lekker snel dus.

MANAGEMENT INFORMATIE

Managementinformatie

Jij wilt groeien. Daar heb je inzichten en cijfers voor nodig. Juiste data die je de juiste richting in kan sturen. En transparantie helpt daarbij. Vanuit onze toegankelijke uitzendsoftware bieden we wekelijks alle gewenste overzichten. 

Heb je op dit moment al assistentie, maar wil jij ook je eigen BackOfficer? Maak dan gebruik van onze handige overstapservice!

Daarom zijn wij jouw flexpartner

Zodra de inlener snel flexibele medewerkers nodig heeft, komen wij in actie. Met onze uitzendsoftware sluiten we de inlener aan, vinden we medewerkers, we on-boarden, maken de contracten, bieden werkgeverschap, verlonen, betalen het salaris, verzorgen de facturatie, financieren, verzekeren, nemen de volledige werkgeversrisico’s op ons, verzorgen alles wat betreft ziekte en arbeidsongeschiktheid, houden dossiers bij, zijn je juridische vraagbaak… en organiseren dus alles rondom jouw uitzendbureau.

Kortom: jij meer rust en focus, met ons als flexpartner!

IMPACT

In mijn bedrijf gaat het om hoe ik mijn klanten bedien en hoe ik met mijn medewerkers om ga. Hier heb ik alle tijd en energie voor nodig. Daarnaast wil ik graag groeien met mijn bedrijf. Met BackOfficer aan mijn zijde heb ik een partner die dit begrijpt en er voor zorgt dat ik die focus kan houden. Erg fijn!

Marlieke Fassbender – P&P Recruitment

Inclusief onze all-in-one uitzendsoftware!

Naast onze complete backoffice dienstverlening sluiten we je aan op onze complete uitzendsoftware. Als uitzender wil je namelijk ‘vanzelfsprekend’ kunnen werken, lekker vanuit je eigen portal. Van CRM en recruitment tot en met on-boarding en verloning. Alles in een compleet pakket.

Jouw eigen portal: 

  • Geheel in jouw eigen huisstijl
  • Bereikbaar via laptop, tablet, telefoon via app
  • Snelle on-boarding van medewerkers en inleners 
  • Zeer eenvoudige ureninvoer & goedkeuring
  • Volledig met digitale ondertekening
  • Alle belangrijke zaken meteen bij de hand 
  • Facturen, loonstroken, contracten, urenlijsten etc.  
  • Wekelijks alle management informatie en inzichten 
  • Koppelingen met Carerix en Booston
  • En nog veel meer…

Onze certificeringen

Wij werken met alle juiste certificeringen en waarborgen. Hiermee beschermen we onze opdrachtgevers voor juridische zaken, fiscale zaken, veiligheid op het werk, en privacy.

Groei jij samen met ons mee?

Download nu gratis onze brochure en ontdek hoe!

Onze kennispartners

Arbeidsrecht kan complex zijn. Daarom staan onze BackOfficers dagelijks in contact met gerenommeerde kennispartners.