Backoffice Medewerker

 Als Backoffice Medewerker verricht je dagelijks een heldendaad. Jij zorgt ervoor dat een uitzendkracht zorgeloos kan starten en dat inleners optimaal zijn voorbereid. Je helpt onze uitzenders met groeien en maakt uitzendkrachten gelukkig met het op tijd betaalde loon!

Voel jij je geroepen? Wordt dan onze Backoffice held(in)!

Bonus van het hoofdkwartier

Waarom je wilt werken bij BackOfficer?
Dat laten we je graag weten!

 • Dagelijks een verzorgde lunch met collega’s
 • Flexibele werktijden (thuiswerken in overleg)
 • Blijf up-to-date met (persoonlijke) trainingen
 • Salaris tussen €2.650,- en €3.300,- (o.b.v. 40 uur)
 • Een contract voor een jaar
 • Employer Benefit Programma
 • Een eindejaars bonus
 • Maandelijkse teamactiviteiten
 • Een niet te vergeten: een workation

Ga voor deze functie als je...

Je een mensen-mens bent. Als backoffice medewerker sta je veel in contact met klanten en collega’s.

Jij laat je niet tegenhouden door...

Een moeilijk vraagstuk. Jij bent degene die het tot de bodem gaat uitzoeken!

Je wordt enthousiast van...

Een gevarieerde werkdag. Geen dag is hetzelfde, genoeg uitdaging dus!

Je vindt het leuk om...

Initiatief te tonen. BackOfficer luistert graag naar jouw ideeën om de klant of collega’s nóg beter tot dienst te zijn.

Of zoek verder als je...

De uitzendbranche niet leuk vindt. Je houdt je er wel dagelijks mee bezig.

Niet geschikt voor jou als je...

Snel in paniek raakt van plotse telefoontjes of andere prioriteiten waardoor je planning iets anders loopt dan verwacht…

Niet jouw ding als je...

Niet zo goed Engels spreekt of schrijft. Je staat zowel Nederlandse als internationale uitzendkrachten tot dienst.

Niet jouw job als...

Je geen goede computervaardigheden hebt. We werken met verschillende soorten software, dus het is fijn als je hier ervaring mee hebt!

Dagelijkse missie

Pietje Precies. Krijg jij die titel weleens toebedeeld? Dat is een beetje de ‘middle name’ van BackOffice Medewerkers. En om dan toch de overeenkomsten te benoemen – ze zijn vaak gestructureerd, gezellig en gericht op resultaat. Maar ze zijn en doen veel meer! Tijd om de spotlight te zetten op de functie van Backoffice Medewerker.

Sowieso maakt iedereen die bij ons komt werken kennis met hele leuke collega’s. Allemaal mensen met wie je hard werkt, goede (ontwikkel)gesprekken voert – ontwikkelen is een hot topic – en met wie je kunt lachen. Zeker wanneer we onze successen vieren! Om die te behalen zijn bij al onze functies bepaalde taken en verantwoordelijkheden omschreven. Voor de gestructureerden onder ons zijn deze verdeeld binnen 4 resultaatgebieden. En da’s fijn, want dat praat wel zo makkelijk. Dit zijn ze voor de Backoffice Medewerker:

Onboarding

Je bent specialist in een warm welkom, waardoor een start bij ons én bij de klant vlekkeloos verloopt.

Een BackOffice Medewerker zorgt ervoor dat het dossier en daarmee de volledige online inrichting van zowel nieuwe als bestaande medewerkers compleet is. Dankzij hem of haar staan de gegevens van alle medewerkers goed in het online dossier. Ook deel van hun baan: een check op het brutoloon t.o.v. de inlenersbeloning en de verantwoordelijkheid dragen voor de wekelijkse voorbereiding ervan. Dan regelen ze ook nog de uitzendbevestigingen en stellen de starterslijsten samen. Dit alles natuurlijk niet zonder het maken van de opdrachtbevestigingen. Never a dull moment.

Verloning

Jij bent expert en bewaker binnen het motto ‘tijd is geld’.

We hebben als mens allemaal een missie en passie en een bepaalde motivatie, maar laten we wel wezen: de meeste mensen werken gewoon om aan het einde van de maand hun rekeningen te kunnen betalen. Het verlonen is dan ook een super belangrijk proces. De naam Pietje Precies draagt men in deze functie met trots. Het is immers de taak en verantwoordelijkheid om de uren van de uitzendkrachten te verzamelen en naar het salarissysteem door te boeken. En ook om de niet verwerkte urenbriefjes te checken en dit recht te zetten. Net als het verwerken van declaraties en verlofaanvragen. Zijn er correcties nodig, vanuit zowel intermediair als inlener? Komt hoog op het to-do-lijstje en wordt zelfstandig uitgevoerd. Dus ja, verlonen is zeg maar echt hun ding…

Signaleringen

Portier, crowd controller, uitsmijter: jij weet wie er binnen is en houdt de (vaste) gastenlijst up-to-date.

We hebben te maken met vaste gasten en hoofdrolspelers binnen Backofficer, lees: onze gewaardeerde collega’s. Dan zijn er ook nog de flexmedewerkers waarmee we onze klanten verblijden. Maar (denk nu een spannend muziekje) is iedereen wel wie hij zegt dat-ie is… Hier komt de controle-kracht van een BackOffice Medewerker om de hoek kijken. Ze doen de Id-controles, controleren geblokkeerde medewerkers en doen een check op niet getekende (flex) medewerkeronboardingen. Tot slot checken ze de plaatsingen en signaleren de medewerkers die uit dienst gaan. De volledige afwerking is tot in de puntjes geregeld. Big BackOfficer is watching you!

 

Overig

Je bent het eerste aanspreekpunt, de alwetende, de-beste-vragen-beantwoorder via telefoon of mail.

Vragen over salaris. Vragen over de aanwezigheid van anderen. Vragen over openingstijden. Vragen over uren, verlof en declaraties. Vragen over de levering van de lunch. Vragen van flexmedewerkers.  Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar al die zeer uiteenlopende vragen moeten wel beantwoord worden. Die vragen in de mailbox of aan de telefoon beantwoordt de BackOffice Medewerker. Ze kunnen ook prima de vraag naar de goede persoon doorzetten. Niks kastje naar de muur! Nog vragen? Stel ze gerust!

Jouw (super)krachten

 • Goed samenwerken
 • Verantwoordelijkheidsbesef
 • Resultaatgericht
 • Zelfstandig
 • Communicatief
 • Flexibiliteit
 • Accuraat
 • Dienstverlenend

Jouw kennis

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt bij voorkeur een studie in de richting van administratie gevolgd.
 • Je hebt tenminste 3 jaar (administratieve) werkervaring in de uitzendbranche.
 • Je beheerst Nederlands en Engels in taal en geschrift.
 • Je bent computervaardig en hebt ervaring met diverse software, bij voorkeur verloningssoftware.

Jouw toekomstige collega’s

Van mensen die het hart op de tong hebben en strooien met anekdotes, tot mensen die rustiger zijn en meer de collega uit de boom kijken: je vindt bij ons allerlei verschillende soorten mensen. Een leuke mix in een toffe omgeving waar we elkaar vooruit helpen en je op vaste momenten (of gewoon wanneer je behoefte hebt) gesprekken voert. Kortom, samen is alles leuker. 

De Backoffice Medewerker wordt aangestuurd door de HR specialist. Maar eigenlijk ook door je andere collega’s. Want dat is hoe wij ontwikkeling zien: elkaar beter maken in een prettige en veilige sfeer. Dat betekent gevraagd en soms ook ongevraagd advies. Wel op punten die men zélf belangrijk vindt. Alle collega’s werken met hun eigen script waarin ze hebben beschreven hoe ze vooruit willen en waarin ze willen groeien. Dat laatste gaat het beste als anderen je input geven. Collega’s weten dan ook van elkaars ambitie. Maar ook onze klanten en flex-medewerkers dragen bij aan het realiseren daarvan. Overigens hoeft die ambitie niet te zijn: over 3 maanden ben ik CEO. Die kan ook zijn: ik wil beter voor mezelf opkomen. Samen komen we zo tot ontwikkeling van – in dit geval – de BackOffice Medewerker, het team en dus de organisatie als geheel.

Werken bij BackOfficer

Weten wat ons team over het werk te zeggen heeft? Hoe de sfeer is? Wat er leuk en minder leuk is?

Lees onze medewerkersverhalen! Op die manier krijg je een nóg beter beeld van wat je kunt verwachten.

Hebben we jou omschreven?

Denk jij dé held(in) te zijn die wij nodig hebben? Solliciteer dan door je gegevens hieronder in te vullen. Wij nemen snel contact met je op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie (of thee).

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Anneke en/of Mariska.

Solliciteren

Kijkje achter de schermen

We laten je graag je mogelijke werkplek en toekomstige collega’s zien. Bekijk onze video en krijg alvast een kijkje achter de BackOfficer schermen.