Backoffice uitzendbureau

Een backoffice uitzendbureau dat jouw kopzorgen bespaart. Dat zijn wij; jouw backofficer. Wij doen waar wij goed in zijn, jij waar jij goed in bent: uitzenden en detacheren. Besteed jij je backoffice uit, dan hoef jij je hierover geen zorgen meer te maken. Wij zijn jou van dienst op het gebied van werving & selectie, uitzenden en alle administratie die daar bij komt kijken. Wij geven jouw bureau meer power met onze flexoplossingen. Zo kun jij je focussen op jouw werk. Geen rompslomp, maar aan de slag.

Jouw voordeel

Wij zijn alleen backofficer van uitzendbureaus. Gewone bedrijven hebben wij niet in ons portfolio. Onze specialiteit ben jij. Wij weten waar we mee bezig zijn en daar pluk jij de vruchten van. Zodra jouw inlener snel flexibele medewerkers nodig heeft, komen wij in actie. We sluiten de inlener aan, vinden medewerkers, onboarden, maken de contracten op, bieden werkgeverschap, betalen het salaris, factureren, financieren, verzekeren, nemen de werkgeversrisico’s op ons, verzorgen alle regelingen rondom ziekte en arbeidsongeschiktheid, houden de dossiers bij en zijn jouw juridische vraagbaak. We doen alles wat niet op jouw bordje past. Zo kun jij groeien door onze inspanning.

Zo ben jij bezig met de dingen die écht belangrijk zijn… Jouw uitzendbureau!

Wij zijn jou van dienst op het gebied van backoffice, dat is onze specialiteit. Door jouw backoffice uitzendbureau uit te besteden ben je juridisch minder kwetsbaar. Je bent immers alleen bezig met de dingen waar jij écht goed in bent. Je hoeft niet bang te zijn dat je juridisch of administratief niet sterk staat. Wij beschermen jouw backoffice uitzendbureau.

Dit is hoe wij dat doen

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan groeien, omdat wij al onze tijd steken in wat écht ons werk is. En dat zou jij ook moeten doen. Wij zijn niet bezig met saaie nieuwsbrieven, loos overleg of administratief geneuzel. Daar groeien wij beide immers niet van. Een optimale samenwerking, want wij zijn jouw backoffice uitzendbureau. Alles is tot in de puntjes geregeld, want backoffice is onze specialiteit. Om aan de gewenste kwaliteit te voldoen hebben wij onze BackOfficer-formule opgesteld. Zo krijg jij onze specialiteit volgens de vaste formule. Zo beschermen we jouw groeiproces en heb jij geen kopzorgen.

 

  • Menselijk contact: Wij zijn geen logapparaat, maar een onderdeel van jouw team;
  • Compleet en goed werkgeverschap: We regelen álles, maar dan ook écht álles rondom backoffice;
  • Innovatieve HR software die wél werkt: geen lastige software, maar gebruiksvriendelijke, innovatieve software;
  • Recruitment in ons platform: Onze software en recruiters zorgen voor de juiste selectie en werving;
  • Complete voorfinanciering: We financieren je 100% voor en we betalen meteen je volledige marge;
  • Management informatie: Jij wilt groeien, maar daar heb je cijfers voor nodig. Vanuit onze software kun je al die informatie inzien.

Wij zorgen voor alles op het gebied van backoffice, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Groei jij samen met ons mee?

Wij geloven in een duurzame samenwerking. Waarin we elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Waarin wij doen wat we beloven. Dan pas kunnen we samen groeien. Check hier onze brochure.

Wij steken al onze tijd in wat écht ons werk is; het laten groeien van jouw uitzendbureau. Geen dure woorden of lange zinnen. Geen saaie nieuwsbrieven, loos overleg of administratief geneuzel. Wij gaan voor een optimale samenwerking zonder ruis. Want als jij je backoffice wil uitbesteden, moet alles top geregeld worden. Jouw backoffice uitbesteden doe je bij Backofficer.

Een mooi rapport.

Met onze klanten als onze getuigen kunnen we met trots en overtuiging over onze dienstverlening praten. Een gemiddelde van een 8,6 maakt immers een mooi rapport, toch?

Uren per periode verloond

Loonstroken per periode

Koppen thee/ koffie p/dag

Vind hier jouw rekenfactor

Bekijk hier meteen onze prijslijst en bereken direct je kostprijs!
Prijslijst bekijkenAfspraak maken

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’

Aleksandra
Louis
Abbigail
Mariska
Laudia
Rick
Kim
Dirk
Bas
Joanna
Conny
Steffanie
Eric
Daisy
Jeroen
Shaun
Ellen
Conny
Chantal

Wij gingen je voor.