Backoffice uitzendbureau

Ben je op zoek naar een backoffice voor je uitzendbureau? Het uitbesteden van je backoffice werkzaamheden kan jou als uitzender enorm veel kopzorgen besparen. Op die manier blijft er voor jou genoeg tijd over om te doen waar je écht goed in bent: uitzenden! Intussen doen wij waar wij goed in zijn; het bijhouden van jouw backoffice. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over de verloning, facturatie, administratie en voorfinanciering.

Met onze flexoplossingen geven we jou meer uitzendpower!

Zelf mijn backoffice bijhouden of uitbesteden?

Waarom zou ik mijn backoffice uitbesteden? Dit is een veelvoorkomende vraag. Uitzenders kunnen er zelf voor kiezen of ze het zelf oppakken of een backoffice partner zoeken. Het hebben van een goede backoffice is écht van levensbelang.

Een uitzendbureau backoffice is écht veel werk. Daarnaast zijn er veel regels en wetten waar je rekening mee moet houden en dat worden er alleen maar meer. De hoofdreden om een backoffice uit te besteden is het besparen van tijd. Wij houden ons 100% bezig met jouw backoffice, en daar pluk jij de vruchten van!

Laten we beiden doen waar we goed in zijn;

Jij als uitzender, wij als Backofficer. Je backoffice uitbesteden maakt je minder kwetsbaar; want je bent alleen bezig met de dingen waar je goed in bent. Administratief en juridisch hebben wij alles waterdicht voor jou. Wij beschermen jou voor alle risico’s.

Wat zijn backoffice werkzaamheden?

Onder onze dienstverlening vallen verschillende werkzaamheden. We zetten ze graag even op een rijtje, zodat je precies weet waarvoor je bij ons terecht kunt. Zodra jouw inlener flexibele medewerkers nodig heeft, komen wij in actie!

 • We sluiten de inlener aan
 • Vervolgens zoeken we medewerkers
 • Als we de geschikte kandidaat vinden, verzorgen we de onboarding
 • We maken contracten op
 • Wij bieden werkgeverschap
 • Zorgen voor de verloning
 • We factureren de kosten
 • Financieren alles voor
 • Verzekeren, zodat je geen risico loopt
 • We nemen alle werkgeversrisico’s op ons
 • Verzorgen alle regelingen rondom ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Houden de dossiers tot in de puntjes bij
 • En we schieten je te hulp bij elk juridisch vraagstuk!

 

Dit alles doen we elke dag. Met volle overtuiging. Wij staan tot je dienst!

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

 

BackOfficer heeft zich helemaal gespecialiseerd op het backoffice van een uitzendbureau. Wij hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche, waardoor we alle ins en outs weten. Door je backoffice uit te besteden, draag je het juridische werkgeverschap over aan ons. Op die manier ben je juridisch minder kwetsbaar en loop je minder risico met je uitzendbureau.

Bij ons besteed je met een gerust hart je backoffice uit. Voor ons makkelijk om te zeggen, maar het is natuurlijk beter om van een ander te horen. Benieuwd naar de ervaringen van onze uitzenders?

Wij gingen je voor.
"BackOfficer zoekt altijd naar een manier die voor mij past."
Tamer Kasoglu - Flex Technique
Lees verder

Een mooi rapport.

Met onze klanten als onze getuigen kunnen we met trots en overtuiging over onze dienstverlening praten. Een gemiddelde van een 8,8 maakt immers een mooi rapport, toch?

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’
Aleksandra
Louis
Abbigail
Mariska
Laudia
Rick
Kim
Dirk
Bas
Joanna
Conny
Steffanie
Eric
Daisy
Jeroen
Shaun
Conny
Chantal

Wat kost een backoffice voor uitzendbureaus?

Naast transparantie in onze dienstverlening vinden we transparantie in onze tarieven ook belangrijk. We werken met een vaste rekenfactoren, met de keuze om bepaalde risico’s extra af te dekken. Alles wordt berekend op basis van jouw wensen over de mate van dienstverlening, dus de kosten zijn altijd duidelijk en 100% transparant zonder verrassingen achteraf. 

Benieuwd wat jouw rekenfactor gaat zijn? Wij berekenen dit op een heldere en makkelijke manier. We bespreken jouw wensen, groeipotentie en welke diensten je eventueel zelf zou willen behouden. Wij kunnen o precies zien welke rekenfactor past bij jouw bedrijf.

Een transparante en eerlijke prijs, die met jouw onderneming meegroeit. wij hebben in onze brochure uitgebreid uitgelegd wat we jou kunnen bieden. Download onze brochure en ontdek welke voordelen wij als backoffice partij jou kunnen bieden!

Rekenfactor backoffice uitzendbureau

Onze super uitzendsoftware

 

Ook niet geheel onbelangrijk, de software waarmee wij en dus jij werken. We hebben de optimale mix met software, samengebracht op één platform. Je kunt eenvoudig vanuit je eigen portal inloggen en hebt alles binnen handbereik. Van CRM en recruitment tot aan onboarding en verloning. Alles in één.

De ideale werkwijze

 

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan groeien, omdat wij al onze tijd steken in wat écht ons werk is. En dat zou jij ook moeten doen. Wij zijn niet bezig met saaie nieuwsbrieven, loos overleg of administratief geneuzel. Daar groeien wij beide immers niet van. Een optimale samenwerking, want wij zijn jouw backoffice uitzendbureau. Alles is tot in de puntjes geregeld, want backoffice is onze specialiteit. Om aan de gewenste kwaliteit te voldoen hebben wij onze BackOfficer-formule opgesteld. Zo krijg jij onze specialiteit volgens de vaste formule. Zo beschermen we jouw groeiproces en heb jij geen kopzorgen.

 • Menselijk contact: Wij zijn geen logapparaat, maar een onderdeel van jouw team;
 • Compleet en goed werkgeverschap: We regelen álles, maar dan ook écht álles rondom backoffice;
 • Innovatieve HR software die wél werkt: geen lastige software, maar gebruiksvriendelijke, innovatieve software;
 • Recruitment in ons platform: Onze software en recruiters zorgen voor de juiste selectie en werving;
 • Complete voorfinanciering: We financieren je 100% voor en we betalen meteen je volledige marge;
 • Management informatie: Jij wilt groeien, maar daar heb je cijfers voor nodig. Vanuit onze software kun je al die informatie inzien.

Dus. Samen groeien?

Wij geloven in een duurzame samenwerking. Waarin we elkaar kennen en weten wat we aan elkaar hebben. Waarin wij doen wat we beloven. Dan pas kunnen we samen groeien.

Wij steken al onze tijd in wat écht ons werk is; het laten groeien van jouw uitzendbureau. Geen dure woorden of lange zinnen. Geen saaie nieuwsbrieven, loos overleg of administratief geneuzel. Wij gaan voor een optimale samenwerking zonder ruis. Want als jij je backoffice wil uitbesteden, moet alles top geregeld worden. Jouw backoffice uitbesteden doe je bij Backofficer.

Wij gingen je voor.