CAO voor Uitzendkrachten

Vakbonden en de cao

Over de afspraken in deze cao onderhandelen werkgeversorganisaties en vakbonden met elkaar. Uitzendkrachten kunnen ook invloed uitoefenen op de cao door lid te worden van een vakbond. Namens de leden fungeren de vakbonden als onderhandelingspartner. De onderhandelaars betrekken de leden bij het tot stand komen van de cao. De leden kunnen op verschillende momenten hun mening geven. En uiteindelijk zijn zij het die over het resultaat van de onderhandelingen stemmen. Ook invloed op je cao hebben? Word lid!

FNV Flex

FNV Flex zet zich in voor de belangen van flexwerkers, zoals uitzendkrachten. FNV Flex is onderdeel van de FNV, die met ruim 1 miljoen leden de grootste vakbond van Nederland is. De FNV maakt Nederland eerlijker en sterker. Door op te komen voor iedereen die werkt, werk zoekt, wil werken of heeft gewerkt. Kijk voor meer info op fnvflex.nl.

CNV Vakmensen

CNV Vakmensen komt op voor jouw belangen als het gaat om werk en inkomen. We doen dit in elke fase van je leven; of je nu een opleiding volgt, werkt, werk zoekt of van je pensioen geniet. Je kan als lid rekenen op persoonlijk en betrouwbaar advies, op professionele rechtshulp als dit nodig is en op extra dienstverlening, zoals bijvoorbeeld hulp bij het invullen van je belastingaangifte. Kijk voor meer informatie op www.cnvvakmensen.nl  en je achterban.

De Unie

De Unie is een onafhankelijke vakorganisatie met een duidelijke visie: welzijn is de nieuwe welvaart. Jouw geluk moet vooropstaan, ook in je werk. Met dat doel voor ogen maken we afspraken met werkgevers en brancheorganisaties. En bieden we diensten op maat aan, voor jou persoonlijk. Onze specialisten ondersteunen je op he tgebied van werk, zorg en inkomen: vanaf je eerste vakantiebaan tot en met je pensioen. We beantwoorden je vragen, pluizen je situatie uit en staan voor je klaar als je hulp nodig hebt. Check unie.nl en word lid!

LBV

LBV is de meest vernieuwende vakbond die er op dit moment bestaat. LBV is in de vakbondswereld zeker geen nieuwkomer want LBV bestaat al 50 jaar. Bovendien heeft LBV ruim 25 jaar ervaring als belangenbehartiger van uitzendkrachten. LBV is een no-nonsense vakbond waar u terecht kunt voor al uw vragen op het terrein van werk en inkomen. Als lid van LBV heeft u exclusief toegang tot de voordelen die LBV u kan bieden. Heeft u interesse in een betrouwbare en moderne vakbond? Surf dan snel naar: www.lbv.nl  of bel 088-2663000.

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’