BackOfficer en PRO HRM bundelen hun krachten

Breaking news: BackOfficer en PRO HRM bundelen de krachten!

PRO HRM en BackOfficer slaan de handen ineen en gaan samen verder.

De afgelopen jaren hebben zowel PRO HRM als BackOfficer met een bevlogen team van medewerkers hard gewerkt aan een goede naam, succesvolle propositie en een mooi klantenbestand. Hier zijn wij als aandeelhouders erg trots op.

Tegelijkertijd vraagt onze competitieve markt om doorontwikkeling van systemen, omzetvolume en bundeling van kennis om deze aantrekkelijk propositie voor onze intermediairs te kunnen blijven bieden. Daarom hebben we besloten om onze krachten als branchegenoten te bundelen. We denken op deze manier meer toekomstproof te worden, partners/klanten beter te kunnen bedienen en medewerkers meer groeimogelijkheden te kunnen bieden.

Beide Brabantse ambitieuze branchegenoten geloven in ‘platform optimalisatie en menselijk contact’ oftewel in het beste aanbod van gekoppelde systemen en gedreven medewerkers waarmee intermediairs optimaal worden ondersteund. Daarnaast zien wij bij BackOfficer en PRO HRM overeenkomsten in het eigen DNA en kernwaarden zoals; plezier, transparantie, resultaatgericht, gedreven, ondernemerschap en praktisch slim.

Vanaf vandaag zullen BackOfficer en PRO HRM als zusterbedrijven naast elkaar werken. Hierbij streven wij naar het bundelen van krachten, door van elkaar te leren, expertise te delen en elkaar te helpen als het nodig is. Komend jaar zal PRO HRM en BackOfficer op dezelfde wijze en vanaf ieder zijn eigen dezelfde plek haar intermediairs bedienen en blijven de merken ongewijzigd. Komend jaar zullen beide organisaties verder naar elkaar toe groeien en de voordelen van de samenwerking verder te ontwikkelen. En deze voordelen gaan natuurlijk de klanten merken!

Wij zijn zeer verheugd met deze stap en zien dit als een mooie stap voorwaarts.

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’