Samen sterk tegen het coronavirus

Beste medewerkers, beste relaties, 

Graag willen wij je laten weten dat we met ons flexteam er alles aan doen om deze crisissituatie het hoofd te bieden. Samen zorgen wij ervoor dat we sterk in flexwerk blijven!

Wij hebben nauw overleg met belangenbehartigers en houden alles goed in de gaten om je adequaat en doeltreffend te adviseren. 

Hieronder tref je ons mailadres aan. Het beste kun je per mail je vragen stellen. Alles komt dan centraal binnen en ons team zal zorgen dat de vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.

info@backofficer.nl

Heb je meer praktische vragen en wil je telefonisch overleg, dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met je directe contactpersoon of direct met Backofficer op +31 (0)85 0761 410

Meer informatie vindt je in de handleidingen van het VNO NCW en Rijksoverheid. Wij volgen alle adviezen op zoals door de overheid en het RIVM worden opgelegd. 

Samen sterk tegen het coronavirus!

Met vriendelijke groet,

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’