FleXevent: BackOfficer snelste groeier backoffice bedrijven!

BackOfficer snelste backoffice groeier van Nederland!

Wij zijn trots om de snelstgroeiende backoffice dienstverlener van Nederland te zijn. BackOfficer heeft in 2021 – 2022 een groei mogen maken van 60,9%. Daar hebben we met ons hele team van BackOfficers enorm hard aan gewerkt en mogen we oprecht trots op zijn. En we gaan door! Iedere dag weer sluiten uitzenders zich bij BackOfficer aan om gebruik te kunnen maken van ons unieke platform, service en kwaliteit van dienstverlening. Ook dit jaar hebben we alweer 15 nieuwe uitzenders mogen verwelkomen.

 

Backofficer snelste omzetgroeier

Top 6 groeiers in HR & Backofficediensten

Prijsuitreiking Dirk Tausch / mede-eigenaar BackOfficer 

 

FleXevent 2023

Wat was het weer een inspirerende middag op het FleXevent 2023 te Utrecht! Ongeveer 180 bezoekers zagen boeiende sprekers zoals Wim Davidse, Han Mesters en Ayca Szapora. Marktontwikkelingen, psychologie en de hele wereld werd met geur en kleur besproken. In een notendop; Flex doet het helemaal nog niet zo slecht, werkenden kiezen steeds meer voor Flex, ook via uitzenden maar vooral ook via detacheren en ZZP. “Wat wil de medewerker, dan zoeken we daar wel een contractvorm bij”. Ook kwam duidelijk naar voren dat de terugval in de cijfers vooral werd veroorzaakt door de grote gerenommeerde bedrijven zoals Randstad en Adecco. Ook werden er vraagtekens gezet bij de ingezette weg van minister van Gennip en het Borstlap rapport wat betreft dat iedereen in een vast contract zou moeten gaan werken. Nederlanders willen dat gewoonweg niet. Ook duidelijk werd dat lonen nog meer zullen gaan stijgen doordat de vraag het aanbod sterk overstijgt. De werknemers bepalen meer en meer wat er gaat gebeuren, we zitten tenslotte in een werkersrevolutie! Ook verwachten we meer fase B en C of detachering, op deze manier zal een medewerker meer zekerheid ervaren en dat wil hij/ zij ook.

Succesrecept voor een flexbureau 4.0?

  • Waar wil je domineren, nu en straks? En wel met empathie.
  • Verleid je medewerkers met perspectief. Verbind en creëer een cultuur die herkenbaar is.
  • Wees gericht, gretig, gedisciplineerd, open en positief.
  • Gebruik nieuwe technologie (recruitment marketing) en ga voor kansen waarbij de juiste mensen op de juiste plaats terecht komen.

 

Zie hieronder FlexTopGroeiers uitzenders van 2022 

BackOfficer feliciteert hierbij nogmaals de verdiende winnaars!!!

flextopgroeiers flexevent

FlexTopGroeiers winnaars. 

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’