Dé oplossing voor zelfstandig ondernemers en intermediairs!

Ben jij een gedreven zelfstandig ondernemer of een slimme intermediair die met zelfstandige professionals werkt? Zit je boordevol ambitie en wil je moeiteloos jouw groeipotentieel bereiken? Geen zin om kostbare uren te verspillen aan administratieve rompslomp of het eindeloos najagen van betalingen? Hier komt BackOfficer in beeld, jouw ultieme partner in zelfstandig succes!

Stel je voor:

Meer tijd om te schitteren in waar je echt goed in bent, terwijl het BackOfficer backoffice team naadloos achter de schermen werkt om jou te ontzorgen en te versterken. Wij zijn de experts die jouw rug dekken, zodat jij je kunt richten op datgene wat er écht toe doet: jouw bloeiende onderneming. Met jouw klanten en jouw expertise, nemen wij de rest voor onze rekening!

Hoe doen we dat?

Eenvoudig, met ons slimme en intuïtieve online platform. Als bevlogen zelfstandige of als intermediair voer je jouw gewerkte uren in, en vanaf dat moment nemen wij het stokje over. Wij regelen de urenverwerking, de naadloze facturatie, het doelgerichte debiteurenbeheer, inclusief een grondige kredietcheck, contractmanagement en een waaier aan andere ondersteunende diensten. Alles binnen handbereik, via jouw gepersonaliseerde digitale portaal. En dat alles voor een verrassend vriendelijke prijs van slechts €1 per uur!

Wat ons onderscheidt?

Onze diepgaande expertise garandeert dat al jouw zakelijke aspecten juridisch waterdicht zijn. Onze opdrachtovereenkomst is in lijn met de hoogste standaarden, gebaseerd op die van de Belastingdienst. We vragen van de zzp’er een Kamer van Koophandel-uittreksel, BTW-nummer bewijs en een kopie van je beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering. Met BackOfficer is jouw fundament solide en compleet!

In een wereld waar schijnzelfstandigheid vaak voor verwarring zorgt, staan wij als jouw schildwacht. Schijnzelfstandigheid kan een verraderlijke valkuil zijn, maar met onze diepgaande kennis leiden we jou veilig om deze obstakels heen. We begrijpen de complexiteit en de implicaties en helpen je om helder te blijven in een ondoorzichtige wereld. Voorkomen is beter dan genezen!

Huidige arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is momenteel een strijdtoneel, met een nieuwe regelgeving die uitzendwerk duurder en minder flexibel maakt. Hierdoor vindt er een verschuiving plaats van traditioneel uitzendwerk naar het krachtige domein van zelfstandig ondernemen. Het kabinet werkt aan nieuwe regels voor zzp’ers en arbeidsmarktveranderingen, zoals verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en strengere aanpak van schijnzelfstandigheid. Het duurt nog even voordat dit helemaal in kannen en kruiken is. Geen zorgen, wij houden een vinger aan de pols, zodat jij onbezorgd kunt floreren zonder in het woud van veranderingen te verdwalen. Jij focust op jouw succes, terwijl wij het regelwerk doen. Klinkt goed, toch? Leun lekker achterover, ontspan, en laat ons het werk voor je doen!

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’