Diederik Keverling Buisman benoemd tot Operationeel Directeur van BackOfficer/PRO HRM

7 februari 2024 – BackOfficer/PRO HRM, een fullservice backoffice dienstverlener voor uitzend- en detacheringsorganisaties, kondigt met trots de benoeming aan van Diederik Keverling Buisman tot Operationeel Directeur van het bedrijf. Met deze stap brengt BackOfficer/PRO HRM een getalenteerde en ervaren leider aan boord om verdere innovatie en groei te stimuleren.

Diederik Keverling Buisman, met een indrukwekkende staat van dienst en een bewezen trackrecord in het leiden van succesvolle organisaties, sluit zich aan bij Rick Feldkamp in de directie van BackOfficer/PRO HRM. Samen zullen zij zich richten op het versterken van de positie van het bedrijf in de markt en het realiseren van ambitieuze doelstellingen.

“Diederik brengt niet alleen een schat aan ervaring met zich mee, maar ook een ongeëvenaarde energie en gedrevenheid,” zegt Rick Feldkamp, Financieel Directeur van BackOfficer/PRO HRM. “Zijn toetreding tot de directie zal onze capaciteit vergroten om te innoveren, te groeien en nieuwe kansen te benutten.”

Diederik Keverling Buisman zelf deelt zijn enthousiasme over de nieuwe uitdaging: “De energie en ambities binnen het bedrijf zijn inspirerend, en ik kijk ernaar uit om samen met hen mooie resultaten te bereiken.”

De komende periode staat bij BackOfficer/PRO HRM in het teken van samenwerking, groei en het benutten van kansen. Met het sterke team van BackOfficer en PRO HRM zal de directie zich richten op het realiseren van significante stappen en het verder versterken van de positie van het bedrijf in de markt.

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’