Cao-verhogingen per maart 2024

In elke cao worden afspraken gemaakt over (mogelijke) loonsverhogingen die tijdens de duur van de cao plaatsvinden. In de cao staan ook afspraken over verschillende uitkeringen, zoals de eenmalige uitkering en de eindejaarsuitkering. Deze afspraken kunnen invloed hebben op de beloningen van onze werknemers. BackOfficer deelt daarom maandelijks een overzichtje met de cao-verhogingen die gelden voor BackOfficer en haar klanten. Zo weet jij ook hoe het zit.

Afbouw (254)

€150 bruto per maand

4,5% verghoging toeslag en vergoedingen

Vergoeding reisuren naar €12,75 bruto per uur

Opmerking: Op dit moment is de Cao Afbouw nog niet van toepassing. We blijven de oude cao volgen, omdat de onderhandelingen nog gaande zijn. Zodra er duidelijkheid is, zullen we de nieuwe cao met terugwerkende kracht moeten implementeren.

Vleeswarenindustrie (709)

3,25%

De cao vleeswarenindustrie is algemeen verbindend verklaard. Deze cao-verhoging is dus verplicht. Wil je weten wat een algemeenverbindendverklaring betekent? Lees dan ons artikel ‘De CAO en de algemeenverbindendverklaring’ in ons blog.

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’