Het belang van een goede backoffice

Wat is een backoffice?

Een backoffice is gericht op alle administratieve en financiële aspecten van jouw onderneming, eigenlijk alles wat achter de schermen gebeurt. Jij bent gericht op zoeken, vinden, bemiddelen. Maar correct verlonen, financieren en gebruik van handige software dat is een specialiteit op zich. Ballast die ervoor zorgt dat jij je niet volledig kan focussen op jouw primaire proces als uitzender! Laat BackOfficer deze ballast overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in een complete backoffice dienstverlening. En ook nog eens 100% transparant. Hieronder lees je waarom een goede backoffice zo belangrijk is en wat BackOfficer voor je kan betekenen.

Wet- en regelgeving

Uitzenders onderschatten vaak de waarde van een goede backoffice. Bij het draaien van een goede backoffice komt namelijk enorm veel kijken. Ben jij op de hoogte van alle veranderende of nieuwe wet- en regelgeving? Niet alleen op het gebied van arbeidsrecht maar ook ten aanzien van privacy, cao’s en certificeringen. De gemiddelde uitzendonderneming heeft niet op alle vlakken kennis paraat om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. De wet- en regelgeving rondom flexibele arbeidsrelaties is complex en wijzigt nogal vaak. Bijscholen is dan ook altijd nodig en dat kost tijd.

Financiën, risico’s en kansen

Daarnaast kunnen er nogal wat problemen ontstaan als je je backoffice niet helemaal op orde hebt. De juiste toepassing van wet- en regelgeving kan hoge boetes of nabetalingen voorkomen. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben voor je financiën. Vervelend is ook dat deze boetes nog jaren later opgelegd kunnen worden. Daar komt bij dat uitzenders op het gebied van financiën nogal eens kansen laten liggen. Hierbij kun je denken aan het benutten van fiscale loonkostenvoordelen en het juist toepassen van de ET-regeling maar ook business intelligence rapportages om meer inzicht te krijgen in je bedrijf en prestaties.

Het afdekken van jouw risico’s is niet het enige waar BackOfficer mee bezig is. Ook zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk kansen benut waardoor jij optimaal kunt groeien en zoveel mogelijk winst kunt behalen. De waarde van een goede backoffice is niet in euro’s uit te drukken maar zoals je kunt lezen levert het heel veel op.

BackOfficer

BackOfficer zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over al deze onderwerpen. Wij regelen en verzorgen het on-boarden van medewerkers, de contracten, het werkgeverschap, het verlonen, het uitbetalen van het salaris, de facturatie, de financiering, het verzekeren, het bijhouden van dossiers en nog veel meer. Wij organiseren alles rondom jouw uitzendbureau. En dit met een zeer gemotiveerd team van ervaren specialisten. Daarnaast sluiten wij je aan op onze complete en unieke uitzendsoftware. Wij werken met alle juiste certificeringen en waarborgen, we beschermen je voor juridische en fiscale zaken, veiligheid op het werk en privacy. Dit doen wij met 100% transparantie, eerlijkheid, openheid en duidelijkheid, waarbij jij centraal staat! Wil je meer informatie over hoe wij dit allemaal doen en welke mogelijkheden er allemaal zijn? Ga op onze site naar downloads en klik op ‘Brochure BackOfficer’ voor meer informatie. We staan voor je klaar!

Heb je meer praktische vragen en wil je telefonisch overleg, dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen – info@backofficer.nl of direct met BackOfficer op +31 (0)85 0761 410

 

Meet your BackOfficer

Wij zijn er. Altijd. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij. De pro waar jij in jouw strijd om marktaandeel onvoorwaardelijk op kunt bouwen. Van wie jij binnen een paar dagen na onze kennismaking zult zeggen: ‘Had ik jullie maar eerder ontmoet!’